EE-SX77/87

EE-SX77/87

Фото микросензор во пластично куќиште во форма на тенка виљушка.
Фото микросензор со тенка форма за поставување на заштеда на простор.

  • Компактен, тенок профил овозможува монтирање таму каде што просторот е клучен
  • Индикаторот е видлив од двете страни
  • Опсег на работен напон: од 5 до 24VDC