E8PC

E8PC Сензори за притисок

IoT сензори за притисок.
Открива знаци на абнормалности во водата за ладење и хидрауличното масло со истовремено мерење на „притисок и температура“

  • Мулти-осетливост на „Притисок и температура“ за спречување нагли запирања или дефекти во производството.
  • Различна постава на адаптери за замена кои овозможуваат лесна замена на вашите тековни мерачи на проток и притисок.
  • Аналогна тековна излезна функција покрај функцијата за комуникација IO-Link што може да изврши само-дијагностицирање на абнормалности во самиот сензор.