E8FC

E8FC Проточни Сензори

IoT сензори за проток.
Открива знаци на абнормалности во водата за ладење со истовремено мерење на „Стапката на проток и температурата“

  • Мулти-осетливост на „Стапка на проток и температура“ за спречување нагли запирања или дефекти во производството.
  • Различна постава на адаптери за замена кои овозможуваат лесна замена на вашите тековни мерачи на притисок и проток.
  • Аналогна тековна излезна функција покрај функцијата за комуникација IO-Link што може да изврши само-дијагностицирање на абнормалности во самиот сензор.