E6F-C

E6F-C

Солиден ротирачки кодер за куќишта.
Серијата E6F на ротациони декодери со дијаметар од 60мм се одликува со грубо куќиште.

  • Силно вратило за максимум 120 N во радијална насока и максимум 50 N во насока на потисок)
  • Структура отпорна на вода и масло (IP65f)