E6F-A

E6F-A

Груб ротирачки кодер за куќишта.
Серијата E6F на ротациони декодери со дијаметар од 60мм се одликува со грубо куќиште.

  • Посилно вратило и поголема издржливост (120 N во радијална насока и 50 N во насока на потисок) од претходните E6F кодери
  • Конструкција против капење IP64F
  • Модели со висока резолуција (1024 импулси максимум по револуција)
  • Побрз одговор за контролни апликации со голема брзина (сив код: 20kHz)