E6C3-A

E6C3-A

Подобрен ротирачки кодер отпорен на вода.
Серијата E6C со димензии на ротирачки декодери со дијаметар од 50мм има подобрена отпорност на вода во споредба со стандардните модели.

  • IP65f конструкција отпорна на капки и масло
  • 8мм дијаметар на вратило