E6C2-C/E6C3-C

E6C2-C/E6C3-C

Подобрен ротирачки кодер отпорен на вода.
Серијата E6C со димензии на ротирачки декодери со дијаметар од 50мм има подобрена отпорност на вода во споредба со стандардните модели.

  • IP64f или IP65f конструкција отпорна на капки и масло