E5_N-H/E5_N-HT

E5_N-H/E5_N-HT

Универзални контролери за дигитални процеси.
Новата серија E5_N-H ги носи докажаните карактеристики на E5_N на следното ниво на контрола на процесот. Серијата N-H (E5CN-H, E5EN-H и E5AN-H) ја има истата леснотија на инсталација и работа со истата структура на менито како и серијата E5_N. E5_N-H има подобрени карактеристики за точност, брзина и контрола на процесот.

  • Иста структура на менито како E5_N
  • Брз (60ms) и точен (0,1% PV)
  • Универзални влезови и модуларни излези
  • 8×32 сегменти за поставување
  • Контрола на вентил