E5CB

E5CB

Новиот E5CB претставува решение со двоен дисплеј во основниот сегмент на регулаторот на температурата. Со осум модели за избор и сите што го карактеризираат единствениот алгоритам за контрола на 2-PID. Оваа серија ви ја обезбедува најдобрата достапна контрола. Сите модели имаат стандардно реле на аларм и автоматско подесување.

  • Прецизна контрола со користење на нашиот уникатен 2-PID систем
  • Лесно се чита од далечина преку голем PV-дисплеј од 16,2мм
  • Мала длабочина на единицата (само 60мм)