E52-EL

E52-ES, E52-E_E, E52-E_S

Сензори за температура за напредни апликации.
Опсегот на оптимизирани модели на апликации овозможува најдобро одговарање на перформансите за наменски апликации. Достапен е широк спектар на специјални опции за домување и поврзување.

  • Оптимизирана изведба на апликацијата
  • Достапен е широк спектар на специјални опции за домување и поврзување