E52-EL

E52-EL

Сензори за температура за основни апликации.
E52-EL Lite Line обезбедува најдобра цена/перформанси за основни апликации. Овие модели вклучуваат најпопуларни типови на куќишта и приклучоци.

  • Најдобра вредност за парите заснованa врз дизајн и точност
  • Широк опсег што ги опфаќа најпопуларните модели за домување и поврзување