E5_C

E5_C

Високи перформанси и едноставност.
Следната генерација на контролерот за температура E5_C поставува нов глобален стандард во однос на прецизноста и лесен дизајн. Најдобри контролни перформанси, лесно поставување и извонредна видливост на белиот IP66 LCD дисплеј интегриран во куќиште за заштеда на простор длабоко само 60мм.

  • Брза и прецизна регулација: Време на периодот на јамка за земање примероци од 50ms
  • Лесно се поставува и работи интуитивно преку CX-Thermo без напојување
  • Најдобар дисплеј за контраст со употреба на бела LCD-технологија што е видлив од далеку и од кој било агол
  • Корисни функции за аларм и дијагноза за безбедно работење
  • Практични функции за работа со тајмер и логика со кои се елиминира потребата од PLC
  • Достапни се дополнителни модели со различни карактеристики.
  • Проверете го каталогот на поврзани производи.