E3ZR-C

E3ZR-C

Робустен компактен сензор наменет за апликации кои користат “сечење со масло” под притисок.
E3ZR-C обезбедува силно куќиште од не’рѓосувачки челик за сурова околина. LED со голема моќност за одлични перформанси и висока оптичка прецизност.

  • Методите на запечатување кои спречуваат празнини на зглобовите го блокираат влезот на масло
  • Флуорезински кабли кои силно се спротивставуваат на “сечењето со масло”
  • IP67G отпорен на масло
  • Цврсто куќиште од нерѓосувачки челик