E3ZM

E3ZM

Фотоелектричен сензор во компактно куќиште од не’рѓосувачки челик.
Компактна големина на куќиште и LED со голема моќност за одличен сооднос на перформанси, куќиште од не’рѓосувачки челик, отпорно на детергент за околности со голема побарувачка.

  • Куќиште од не’рѓосувачки челик со висок степен (SUS316L)
  • IP67 и IP69k за најголема отпорност на вода
  • Еколаб тестирана и сертифицирана отпорност на детергент