E3ZM-C

E3ZM-C

Фотоелектричен сензор отпорен на масло во компактно куќиште од не’рѓосувачки челик.
Компактните фотоелектрични сензори отпорни на масло во робусно куќиште од не’рѓосувачки челик имаат подобрена функционална резерва за сигурно откривање на предмети во валкани и механички побарувачки средини, како што се линиите за склопување на автомобили.

  • Куќиште од не’рѓосувачки челик отпорно на масло
  • IP67 и IP69K за максимална отпорност на вода
  • Голема видливост портокалова LED