E3ZM-B

E3ZM-B

Транспарентен сензор за откривање на предмети во компактно куќиште од не’рѓосувачки челик.
Серијата E3ZM-B обезбедува модели за општо откривање на транспарентен материјал и специјализирани модели кои обезбедуваат најголема стабилност за откривање на PET шишиња.

  • Стабилно откривање на PET со употреба на двојна рефракција и технологија за контрола на напојување AC³
  • Компактно куќиште SUS316L отпорно на детергент