E3Z

E3Z

Сензор за општа намена во компактно пластично куќиште.
Компактна големина на куќиштето и LED со голема моќност за одличен однос на големината на перформансите и најдобар сооднос на вредноста на изведбата за стандардни апликации.

  • Минимално отстапување на оптичката оска за лесно усогласување
  • IP67 и IP69K за најголема отпорност на вода
  • Интензивно заштитено за највисок отпор на бучава (ЕМС)
  • Повеќе куќишта за обликување за висока механичка отпорност