E3Z Laser

E3Z Laser

Ласерски сензор во компактно пластично куќиште.
Сензорот E3Z LASER во компактно пластично куќиште има видлива LASER светлина за апликации за прецизно позиционирање и откривање.

  • Видлива ласерска ламба за прецизно позиционирање и откривање на мали предмети
  • LED со голема моќност за прецизност на долг дострел
  • Ласер од прва класа
  • Прецизно потиснување во позадина и мала црно/бела “грешка” за точна детекција