E3Z

E3Z-B

Фотоелектричен сензор за откривање на транспарентно шише во
компактно пластично куќиште.
E3Z-B овозможува лесно прилагодување за откривање на голема разновидност на стандардни транспарентни објекти.

  • Открива широк спектар на шишиња, од единечни до комплети од шишиња
  • IP67/IP69K тестиран за најголема отпорност на вода