E3X-SD

E3X-SD

Дигитален фајбер засилувач со еден дисплеј.
E3X-SD овозможува лесно поставување со едно копче и обезбедува најдобар сооднос на перформансите за стандардни апликации.

  • Автоматско прилагодување за време на работата на машината
  • Прилагодување на 2 точки во рок од неколку секунди
  • Едноставно прилагодување на прагот со копчињата нагоре/надолу