E3X-NA

E3X-NA

Засилувач на дигитални влакна со прилагодување на потенциометарот.
E3X-NA е идеален засилувач за стандардни апликации со влакна кои овозможуваат брзо и лесно прилагодување на потенциометарот.

  • Лесно прилагодување со потенциометар
  • Превенција на меѓусебно мешање
  • Подобрени типови на водоотпорност