E3X-HD

E3X-HD

Лесен за учење засилувач на дигитални влакна.
E3X-HD со паметно копче за подесување овозможува брза и едноставна настава. Двоен дигитален дисплеј и напредните карактеристики го прават E3X-HD идеален дури и за апликации со големи потреби.

  • Лесно предавање со паметно подесување за неколку секунди
  • Динамичка контрола на моќноста (DPC) за најголема оперативна стабилност при промена на условите во животната средина или предизвикувачки предмети
  • Модели на конектори М8
  • EtherCAT и CompoNet за поврзување со голема брзина