E3T

E3T

Фотоелектричен сензор во минијатурно пластично куќиште.
Фотоелектрични сензори од мала големина во форма на плоснат и страничен поглед за подобри услови за монтирање.

  • Мала големина со прецизно утврдено LED каде просторот е клучен
  • Плоснат модел од 3,5мм со безбедносно потиснување во позадина и мала црно/бела “грешка”
  • Уникатна технологија за оптичко усогласување што обезбедува минимално отстапување на оптичката оска
  • Висок имунитет на ЕМС и амбиентална светлина