E3T-C

E3T-C

Минијатурни фотоелектрични сензори во куќиште со големина М5 и М6.
Серијата на минијатурни фотоелектрични сензори E3T-C е идеално решение кога просторот за монтирање е од клучно значење.

  • Аксијални и радијални фотоелектрични сензори со големина на М5
  • Аксијални сензори со дифузно-рефлектирање со големина на М6
  • претходно жичени модели во куќиште од не’рѓосувачки челик