E3NX-MA

E3NX-MA

Единици за паметен фајбер засилувач.
2-канален засилувач кои го намалува просторот за инсталација за половина. 

  • Новата 2-канална единица на фајбер засилувач има две единични функции во димензиите на општата единица, придонесувајќи намалување на вашата опрема и контролните табли.
  • Перформанси со високо стабилно откривање дури и дво-канални.
  • Од транспарентни предмети до работни парчиња со ниско рефлектирање.
  • Интензитетот и прагот на светлината се поставуваат автоматски.
  • Модели на конектори за заштеда на жица кои го намалуваат поврзувањето.