E3NX-FA

E3NX-FA

Засилувач со дигитални влакна со високи перформанси.
Засилувачот E3NX-FA е најдобриот избор за најпредизвикувачки апликации со влакна во смисла на долго растојание за откривање, детекција на минимални предмети или процеси со голема брзина.

  • Лесно предавање со паметно подесување во рок од неколку секунди
  • Новата технологија N-Smart обезбедува значително подобрување за набудување на растојанието, минималното откривање на објектот и брзината
  • Лесни и транспарентни информации за статусот на сензорот од Solution Viewer и Change Finder функциите
  • EtherCat Комуникациска единица за поврзување со голема брзина