E3NC

E3NC

Ласерски сензор за голема прецизност со посебен засилувач.
Посебните ласерски сензори за засилувачи имаат сеопфатен опсег на сензорни глави со променливо место и напредни CMOS сензорни глави за апликации за прецизно позиционирање и барање.

  • Висока стабилност на откривање, независна од структурата на бојата или површината
  • Додатоци со леќи за апликации со снопови од зраци
  • Лесна инсталација поради прилагодлив фокус и функции на паметно подесување
  • Глави на сензори со растојание за сензори до 1,2 m кои покриваат широк спектар на апликации
  • Поврзување со голема брзина на мрежата до EtherCat fieldbus