E3JK

E3JK

Целосен напонски фотоелектричен сензор со сензори за долго растојание. 

Новата генерација на E3JK со квадратна големина обезбедува значително подобрени перформанси за осетување и лесна работа. Серијата се одликува со 24 до 240VAC модели на напојување, како и модели со излез на PNP/NPN транзистор.

  • Голема моќност и видлива црвена LED диода за сите модели што овозможуваат лесно усогласување и насетување на долго растојание
  • Светли LED индикатори кои се видливи дури и на големо растојание
  • Најдобар сооднос цена и вредност
  • Достапни модели со црвена LED и инфрацрвена LED