E3FC

E3FC

M18 фотосензор во високо квалитетно куќиште од не’рѓосувачки челик.

  • Куќиште од висок степен на челик (SUS316L)
  • Докажано со разни индустриски детергенти на Ecolab и Diversey
  • Издржлив на топлотен удар
  • Епоксидна смола на крајниот конектор/кабел која спречува навлегување на вода
  • Светла црвена LED диода која овозможува лесно усогласување