E3FA-E3FB

E3FA-E3FB

Фотоелектричен сензор со високи перформанси во компактно куќиште M18.
Серијата E3FA / E3FB претставува нова генерација на фотоелектрични сензори од OMRON со големи варијанти на сигурни и лесни за употреба фотоелектрични сензори. Одликувајќи се со многу стандардни и специјални функции, оваа серија се однесува на многу видови индустрии како што се пакување, керамика и ракување со материјали.

  • Голема разновидност на стандардни и специјални типови
  • Голема моќност и видлива црвена LED диода што овозможува лесно усогласување и насетување на долго растојание
  • Компактно и робусно куќиште за лесна интеграција во машините