E3F1

E3F1

Стандарден фотосензор M18 со најдобар сооднос цена-вредност.
Серијата E3F1 на OMRON претставува фотоелектричен сензор со големина M18 со најдобра вредност по конкурентна цена. Го одликува истото компактно куќиште како E3FA и ги исполнува сите барања за стандардни индустриски апликации.

  • Светла црвена LED диода овозможува лесно усогласување
  • Компактно и робусно куќиште за лесна интеграција во машините
  • Сигурна работа во сите индустриски средини