E3C-LDA

E3C-LDA

Високопрецизен ласерски сензор со посебен засилувач.
Одделните засилувачи со висока прецизност фотоелектрични сензори, имаат голема разновидност на различни глави со сензор за ласер, за највисоко прецизно позиционирање и откривање на објекти.

  • Лесна инсталација поради прилагодлива точка на фокус и оптичка оска
  • Портфолио на главата на сензорот со широк опсег со различни форми на ласерски зраци
  • Функции на контролерот со лесен концепт на поврзување и функција за прилагодување на напојувањето