E3AS

E3AS

Фотоелектричен сензор серија E3AS.
Серијата E3AS го менува „начинот на користење“ на фотоелектричните сензори.

 • Широк спектар на решение до 1,5м.
 • Високо сигурно откривање за сјајни, нерамни и транспарентни предмети.
 • Spot и Line зраци за откривање на каков било предизвикувачки предмет.
 • Транспарентни објекти за откривање без рефлектор.
 • OLED дисплеј за лесна навигација и прилагодување
 • Телото со компактна големина може да се монтира каде било.
 • Произведени со користење на сопствен метод на запечатување со ласер на OMRON.
 • IP67/IP69K/IP67G.
 • Обложувањата против валкање ја намалуваат фреквенцијата на чистење на површината за насетување.
 • IO-Link го намалува времето потребно за започнување и времето на промена.
 • Air flow додаток за лесно одржување.
 • Опремен со OMRON  комерцијален елемент за емитување на светлина за стабилно откривање на ниско-рефлектирачки работни парчиња.