E32 за роботски апликации

E32 за роботски апликации

Фајбер глави на сензори за апликации со роботи.
За апликации на делови што често или брзо се движат, сензорите го намалуваат ризикот од кршење на влакното со загарантиран работен век од повеќе од 1 милион циклуси на свиткување.

  • Подвижни повеќејадрени влакна за > 1 милон циклуси на свиткувања
  • Квадратни форми за лесна инсталација на површината
  • Цилиндрични големини со дијаметар од 1.5мм до М6