E32 за поголема оддалеченост

E32 за поголема оддалеченост

Сензорни глави со поголемо растојание.
Со вградени фокусни леќи, фајбер главите со подолго растојание обезбедуваат подобрена оперативна стабилност во прашливи средини или апликации на долги растојанија

  • Растојание на чувствителност до 20м
  • Вградена фокусна леќа
  • Големини со дијаметар од 2мм до М14