E32 отпорни на вакум

E32 отпорни на вакум

Фајбер глави на сензори отпорни на вакуум.
За апликации во најчиста и топла средина, сензорите и приклучните прирабници обезбедуваат долг работен век и интегритет на вакуумот.

  • Стапка на максимално истекување од 1×10-10Pa*m3/s
  • Отпорност на топлина до 200°C
  • Обвивка со флуорозин или нерѓосувачки челик отпорна на детергент