E32 отпорни на топлина

E32 отпорни на топлина

Фајбер глави на сензори отпорни на топлина.
Широкиот спектар на фајбер сензори отпорни на топлина обезбедува долг век на траење на сензорот со најголема заштита во специјални услови.

  • Отпорни на топлина до 400°C
  • Големини со дијаметар од 2мм до M6
  • Модели за големи растојанија или висока точност на откривање