E32 отпорни на хемикалии

E32 отпорни на хемикалии

Фајбер главите на сензори отпорни на хемикалии обезбедуваат долг век на траење на сензорот во области со често чистење, употреба на хемикалии и повисоки температури.

  • Флуоропластичен капак за најголема хемиска отпорност
  • Отпорност на температура до 200°C