E32 Минијатурни

E32 Минијатурни

Минијатурни фајбер сензорки глави обезбедуваат висока точност во најмалите простори и сигурно откривање на минијатурни предмети.

  • Големини на дијаметар од 500μм до 3мм
  • Модели за страничен поглед со усогласување на прецизната оска за најголема точност
  • Лесни за свиткување за прецизно позиционирање