E2V-X

E2V-X

Метален и не-метален цилиндричен сензор за близина.
E2V-X овозможува откривање на алуминиум или железо на долги растојанија, додека се поставува во метал.

  • Високо видлив индикатор
  • DC 3-жичан сензор за близина: M12, M18, M30
  • Стандардно откривање и откривање на долги растојанија во пред-поврзани модели или конектори
  • Куќиште обложено со никел