E2S

E2S

Минијатурен индуктивен сензор во форма на квадрат во пластично куќиште.
Серијата E2S има минијатурни куќишта во форма на квадрат за едноставно поставување на рамни површини. Издржливото пластично куќиште со површински предни или странични сензори, обезбедува најдобар сооднос на перформансите за откривање на движење на машинскиот дел.

  • Минијатурно куќиште со долги опсези
  • Предни и странични сензорни површини
  • Едноставна монтажа со една завртка
  • IP67