E2Q5

E2Q5

Индуктивен сензор за близина за насетување на големи растојанија во пластично куќиште.
Долгото растојание за насетување и едноставната инсталација на рамни површини ја прават E2Q5 идеална за откривање на големи метални предмети, на пример, во линиите за составување автомобили.

  • M12 Приклучок
  • Интегрирана заштита од куса врска и обратен поларитет
  • Активна позиција на лице: Y-оска 15°, X-оска 90° прираст