E2FQ

E2FQ

Индуктивен сензор отпорен на хемикалии во цилиндрично куќиште.
E2FQ има комплетно куќиште со флуоро-пластично тело за хемиска отпорност (на пример, против средства за чистење што се користат во индустријата за полупроводници).

  • Комплетно куќиште со флуоро-пластично тело за хемиска отпорност
  • DC модели со 2 и 3 жици