E2FM

E2FM

Индуктивен сензор за близина во целосно метално цилиндрично  куќиште.

Чувствителното лице од нерѓосувачки челик со висока издржливост обезбедува повеќе од 20 пати подолга заштита од механичко оштетување од конвенционалните сензори. Високата отпорност на минерално масло и течности за ладење и имунитетот од мали метални чипови на површината го прават овој сензор идеален за апликации за сечење или дупчење метали.

  • Куќиште од не’рѓосувачки челик за најголема механичка заштита
  • Нискофреквентна модулација за имунитет на метални чипови
  • Кабел за задржување на пламен со висока заштита од оштетување од прскање при заварување