E2EW

E2EW

Откријте ја идеалната технологија
за стабилно и точно откривање
со новата серија E2EW на OMRON
метални сензори за близина на лице.

Стабилно откривање и на алуминиум и на железо

 • Издржливо метално тело
 • Подолго сензитивно растојание од претходните модели
 • Намален таргетирачки контакт како резултат на подобрен сетилен опсег
 • 1x, 3x и 4x опсези на сензори за M18 и M30 сензори
 • Исто откривање на метали од железо и алуминиум за премиум модели
 • Имунитет на магнетно поле за премиум модели
 • IO-Link е стандард за премиум модели
 • Достапни модели на обложување за отпорност од заварување
 • UL и CSA сертификација
 • Чиста визуелизација на статусот LED-индикатор со висока осветленост 360º
 • Растојание за осетливост на ласерско печатење на неговото активно лице за да се спречат грешките при замена
 • Достапни пред-поврзани модели и со претходно поврзан приклучок