E2ER/E2ERZ

E2ER/E2ERZ

Сензори отпорни на масло со стандардно откривање и со имунолошка функција на чип за издржување на “сечење со масло” за да се намалат дефектите во машинските алати и автомобилската апликација.

  • Флуорезин (PUR) кабел што издржува “сечење со масло”
  • Метод на запечатување што ги елиминира празнините на конекторите на кабелот и полнењето на смола кои работат заедно за да се блокира влегувањето на “маслото за сечење”
  • IP67G е степен на заштита што е дефиниран според јапонските индустриски стандарди JIS C0920