E2EQ NEXT

E2EQ NEXT

Сензор за близина E2EQ NEXT.
Откривањето на долги растојанија спречува неочекувани застанувања на објектот.

  • Со облога отпорна на прскање за примена во места за заварување
  • Скоро двојно повеќе од сензорското растојание од претходните
  • LED со голема осветленост, индикаторот е видлив од 360°.
  • Само 10 секунди за да го замените сензорот за близина со „e-jig“ (ракав за монтирање).
  • Кабли со зголемена отпорност на масло.