E2EH

E2EH

Индуктивен сензор отпорен на топлина и детергент во цилиндрично куќиште од не’рѓосувачки челик.
Индуктивните сензори отпорни на топлина и детергент обезбедуваат сигурна детекција на метални предмети или машински делови во услови што бараат напори, како што е обработка на храна.

  • Отпорни на температура до 120°C
  • Куќиште SUS316L отпорно на топлина со лице кое насетува на пластика
  • IP69k за најголема отпорност на вода
  • ECOLAB тестирана и сертифицирана отпорност на детергент