E2EC

E2EC

Под-минијатурен индуктивен сензор за монтирање со далечински засилувач.
Серијата E2EC располага со најмали глави на сензори за сигурно согледување во областите каде што просторот за монтирање е клучен. Минијатурните големини на сензорните глави се постигнуваат со одвојување на сензорниот дел од засилувачот. За разлика од стандардните модели на засилувачи, серијата E2EC ја поедноставува инсталацијата бидејќи засилувачот е вграден во кабелот.

  • Глава за насетување со дијаметар од 3мм за најмали простори
  • Куќиште со ултра кратка големина
  • М12 со должина од 18мм
  • Целосен метален модел на куќиште за најголема отпорност во мали простори