E2E-NEXT

E2E NEXT

Сензор за близина E2E NEXT
Откривањето на долги растојанија спречува неочекувани застои на објектот.

  • Најдолгата сензорна далечина на светот
  • LED со голема осветленост, индикаторот е видлив од 360 °.
  • Само 10 секунди за да го замените сензорот за близина со „e-jig“ (ракав за монтирање).
  • Кабли со подобрена отпорност на масло кои овозможуваат 2-годишна отпорност на масло
  • IP69K компатибилен за водоотпорност и отпорност на перење
  • Доаѓа во широка варијација за да го олесни изборот на сензорот
  • UL и CSA сертификација